Selecteer een pagina

Educatie

“Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.”
– Nelson Mandela

Educatie gaat voor ons niet alleen om onderwijs, maar ook hoe we omgaan met het milieu, het klimaat, en met elkaar. We willen jongeren motiveren en inspireren om zelf vorm te geven aan een eerlijke en duurzame wereld. Nu en in de toekomst. Daarom hebben we lespakketten ontwikkeld op de onderwerpen palmolie, afval, energie en voedsel. De lessen zijn interactief en sluiten aan op de leefwereld van jongeren en jongvolwassenen. Op die manier willen we de leerlingen actief betrekken bij het klimaatprobleem en ze uitdagen kritisch te denken over mogelijke oplossingen.

Studenten

Wil je werkervaring opdoen bij een milieuorganisatie? En heb je een hart voor duurzaamheid en lesgeven? Ontdek op onze studentenpagina hoe het is om bij een werkgroep te zitten, en hoe jij kan helpen.

Leraren

Wij willen leraren helpen om duurzaamheid toegankelijker te maken in het klaslokaal. Het is een moeilijk en veelzijdig onderwerp. Daarom is het belangrijk om er open over te kunnen praten. Onze lespakketten zijn ontwikkeld door jongeren, voor jongeren.

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?