Over ons

JMA is de jongerenorganisatie van Milieudefensie voor en door jongeren tussen de 16 en 28 jaar. Al sinds 1991 zetten wij ons met veel energie, passie en humor in voor een schone en eerlijke wereld. Voor jongeren in Nederland én voor jongeren wereldwijd.

Podcast

Bij de Brutale Klimaatvragen Podcast stelt JMA brutale vragen aan verschillende mensen die actief zijn binnen de klimaatwereld. Dit zijn vragen die jij en ik bedenken, maar nét iets te brutaal vinden om te stellen.

Blog

Op de blog staan ingewikkelde klimaatproblemen helder voor je uitgelegd, geven we tips over een duurzaam leven, interviewen we duurzame initiatieven en nog veel meer! 

Gastlessen

Wij geven verschillende gastlessen aan middelbaar scholen en mbo’s. Leerlingen leren hoe het anders kan in onze samenleving op het gebied van milieu en klimaat. In onze interactieve lessen staan ervaren, onderzoeken en creëren centraal.

Blijf up-to-date

Wil jij op de hoogte blijven van positieve klimaatfeitjes, duurzame tips, de nieuwste JMA podcast afleveringen, duurzame initiatieven en nieuwtjes over de leukste events? Check dan vooral onze social media kanalen!

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?