Klimaatpicknick

Voor en door jongeren & Ahold Delhaize medewerkers

Op zondag 12 juni organiseren we een klimaatpicknick in Amsterdam, voor en door jongeren en (jonge) medewerkers van onder meer Albert Heijn. We gaan in gesprek over Ahold Delhaize, moederbedrijf van o.a.Albert Heijn, Etos en Bol.com, die een van de de grote vervuilers van Nederland is. Samen eisen we dat Ahold Delhaize klimaatproof wordt, en zich netjes aan het Parijs-akkoord gaat houden. Kom je ook?
 
 
Om de planeet leefbaar te houden, moeten we onder de 1,5 graden opwarming blijven. Wij hebben jullie hulp nodig om er samen voor te zorgen dat Albert Heijn zich aan deze afspraken houdt. Want een leefbare planeet, die verdien jij ook. Daarom organiseren wij 12 juni een klimaatpicknick waar we jou graag voor uitnodigen. Het wordt een toffe middag met goede gesprekken met elkaar en met experts. Én je krijgt lekker eten. Dit is dé kans om je stem te laten horen. Meld je snel aan, dan zorgen wij voor een plekje aan tafel.

Wie? Wij als JMA’ers, als jongeren, als werknemers van Ahold Delhaize, als consumenten, en alles en iedereen die vindt dat Ahold Delhaize klimaat-proof moet.
 Plaats: Amsterdam (exacte locatie volgt)
 Datum & tijd:
 Zondag 12 juni vanaf 11:30
 Meld je hier aan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE2fZc5Kz8Ui77yv-gmoekHyVaTw9uSyfATediUjmSovL20A/viewform
 (We nemen na je aanmelding z.s.m. contact met je op)

 Wij eisen dat Ahold Delhaize klimaatproof wordt, zijn bedrijfsvoering in lijn brengt met Parijs, en stopt met bijdragen aan de klimaatcrisis. Dat betekent 45 % CO2-reductie in 2030, een eerlijke keten en duurzaam voedsel voor iedereen in de schappen. Daarvoor is het nodig om onder de 1,5 graden opwarming te blijven, zoals we hebben afgesproken in het Parijs-akkoord.

ahold

Campagne

Ahold Delhaize, moederbedrijf van onder meer Albert Heijn, Etos,  en Bol.com, is één van de grote vervuilers van Nederland. Daarom JMA richt haar pijlen op groot-vervuiler Ahold Delhaize.

Petitie

Ahold Delhaize moet nu klimaat-proof worden. We eisen 45% minder CO2-uitstoot in 2030, een eerlijke productieketen en duurzaam voedsel voor iedereen in de schappen.

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?