Ga je naar de klimaatmars? Meld je hier aan voor het jongerenblok en blijf op de hoogte!

Op 6 november vindt de Klimaatmars plaats, tijdens de klimaattop in Glasgow waar wereldleiders over de toekomst van de planeet beslissen. Hét moment voor massaal protest. Wil jij ook dat de klimaatmars op 6 november de grootste ooit wordt? Wil je daar bij helpen? Of heb jij ideeën waar we elkaar bij kunnen helpen?

Kom dan naar één van onze activiteiten! We doen verschillende dingen om zoveel mogelijk jongeren naar de mars te krijgen. Je vind ze allemaal op deze pagina. Spreekt het je aan? Geef je op! Wil je wat meer informatie? Stel je vraag via het contactformulier onderaan deze pagina.  

Aanmelden kan via: https://form.jotform.com/212673780733056 

Hopelijk en heel graag tot bij één van onze activiteiten en natuurlijk bij de klimaatmars op 6 november!

Onze acties

Waar jij bij kunt helpen of mee kunt doen!

Belavonden

Elke maandagavond organiseren we actieavonden. Hier gaan we na gezellig eten ook met zijn allen bellen! Aan de hand van het belscript gaan we onze netwerken af. Wil je meedoen? Kom naar de actieavonden op maandagen. (Zie hierboven)

Deze vinden plaats op
– Maandag 11 oktober
– Maandag 18 oktober
-Maandag 25 oktober
– Maandag 1 november

Zelf een belavond organiseren met je vrienden of collega’s? In de toolkit hieronder vind je een handleiding voor belavonden en een belscript!

 

Stoepkrijtactie

Op 22 oktober vindt een landelijke actiedag plaats. Om zo veel mogelijk jongeren naar de Klimaatmars op 6 november te krijgen, gaan we de Amsterdamse straten die dag een mooi kleurtje geven! Met stoepkrijt maken we vrolijke tekeningen en schrijven we oproepen om ook 6 november te komen, zodat niemand er meer omheen kan. 

We verzamelen vrijdag om 11:00 uur op het Museumplein. We brengen muziek mee en ondertussen maken we gezellig een praatje met voorbijgangers, zodat iedereen hoort van de mars. Meedoen? Meld je aan via het formulier onder aan deze pagina!

 

Spandoeken verven

Op 30 oktober organiseert JMA een spandoeken Halloween Party!

We gaan gezellig samen spandoeken en protestborden maken voor de klimaatmars op 6 november. Verkleed en onder het genot van een hapje, drankje en strijdlust.

Dit event vindt plaats vanaf 13:00 uur op het kantoor van Milieudefensie, Nieuwe Looierstraat 31 in  Amsterdam.

Kom je ook met ons verven? Meld je aan via het formulier onder aan de pagina!

 

 

Belmiddagen

Mobiliseren om te mobiliseren. We gaan bedrijven, organisaties, sportclubs, studentenverenigingen bellen om hun leden en collega’s op te roepen om naar de klimaatmars te komen. Dan bereik je meerdere mensen in één belletje!

De belmiddagen vinden plaats op donderdag 21 oktober & donderdag 28 oktober vanaf 14:30 tot 17:00.

Wil je ons hierbij helpen? Graag! Meld je aan via het formulier onder aan deze pagina.

Posteren & stickeren

Gezellig samen posteren en stickeren in je eigen stad!
Via klimaatmars2021.nl kun je poster punten in de buurt vinden.

Op 20 oktober gaan leden van JMA posteren in Amsterdam. Meedoen? Stuur ons even een berichtje via het formulier onderaan deze pagina!

Zelf posteren in je eigen stad en op zoek naar buddies? Stuur ons een berichtje en wij doen een oproep in onze family en op onze socials!

 

Eigen ideeën?

Heb jij zelf goede ideeën om mensen naar de klimaatmars te krijgen?

Laat het ons weten! Misschien kunnen we samen iets ondernemen of kunnen we jouw faciliteren met ons netwerk of budget.

Neem gerust contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina!

 

 

Mobilisatiekit

Meedoen met de Klimaatmars is belangrijk, maar het oproepen van je netwerk om hetzelfde te doen is net zo essentieel. Zo maken we samen de klimaatmars de grootste! Daarom hebben wij een toolkit samengesteld. Hierin vind je een presentatie die je kan geven op je school, sportclub, etcetera. Een belscript die je kan gebruiken om je netwerk of andere bellijsten af te bellen (een hele effectieve manier!) en een handleiding om gezellige belavonden te organiseren. De kit wordt nog verder aangevuld!

CONTACT FORMULIER

Wil je je aanmelden voor een van onze activiteiten? Wil je een oproep doen voor posteren in jouw stad of een belavond via ons netwerk of socials? Wil je helpen bij het opzetten van de mobilisatiedag? Of wil je op een andere manier helpen,  ben je gewoon benieuwd of heb je vragen?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op!

7 + 13 =

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?