Evenementen

Wil jij graag meer doen voor een goed klimaat? Doe mee aan onze activiteiten!

JMA Kick Off Party 2020!

< 1 minuut

Onder het genot van drankjes en hapjes kun je deze avond een gratis workshop bijwonen, jouw ideeën delen met JMA’ers, je aansluiten bij de JMA-family en je eigen netwerk vergroten. We vertellen je over de plannen van het JMA bestuur voor 2020 en je kan natuurlijk mee brainstormen over hoe we dit jaar de stem van jongeren nog beter kunnen vertegenwoordigen.

Naast de inhoudelijke elementen zal het ten slotte niet ontbreken aan ontspanning. Zo is er een afsluitende borrel die gepaard gaat met fijne muziekjes!

  • Wanneer:  Donderdag 23 januari
  • Start: 18:00
  • Waar: Puschkin, Utrecht
  • Kosten: GRATIS

Check voor meer informatie het Facebook event en meld je nu alvast aan door middel van deze link!

JMA Presents: Fruittuin van West

< 1 minuut

Deze zonnige zomereditie van JMA presents nemen we jullie mee op een fietsexpeditie naar een groene en fruitige oase: de Fruittuin van West! Tussen de fruitbomen zullen we deze dag alles horen over stadslandbouw en circulariteit!

  • Wanneer: zaterdag 29 juni om 14u tot 18u
  • Waar: Fruittuin van West in Amsterdam
  • Kosten: 3 euro per persoon

Check voor meer informatie het Facebook event en meld je nu alvast aan door een mailtje te sturen naar: jma.presents@milieudefensie.nl.

JMA Presents

< 1 minuut

Grote bedrijven dragen het meest bij aan klimaatverandering. Tegelijk betalen zij het minst mee aan de oplossingen. Dat niet alleen: ze komen te vaak weg met grootschalige milieuvervuiling, illegale boskap en het schenden van mensenrechten. Als bedrijven hun verantwoordelijkheid niet nemen, dan gaan we het Klimaatakkoord van Parijs niet halen.

Meer

De tijd dringt. We moeten nu in actie komen. Samen vechten we voor een eerlijke en duurzame samenleving. Doe jij ook mee?! Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief organiseren elke laatste donderdag van de maand een ‘JMA Presents’. Laat je inspireren en kom ook!

Meld je aan

Minder

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?