Selecteer een pagina

Evenementen

Wil jij graag meer doen voor een goed klimaat? Doe mee aan onze activiteiten!

JMA Presents: Planet Pubquiz

1 minuut

JMA Presents: Altijd al je kennis willen testen over global warming en de wereldwijde opstand voor een eerlijke wereld? Kom dan naar onze Planet Pubquiz op 20 mei in Cafe Willem Slok in Utrecht. Deze avond zal in het teken staan van awareness 💬 & innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid 🌎

Doe gratis mee met een team (max 5 personen) 🏆 Nodig nu je vrienden uit en verzeker je team van een plek door een mail te sturen naar jma.presents@milieudefensie.nl. Vermeld in de mail jullie teamnaam en de namen van je teamgenoten. Check voor meer info het Facebook-event. See you there!

Locatie: Café Willem Slok @ Utrecht

Tijd: 19:00u – 21:30u

JMA Presents

1 minuut

Grote bedrijven dragen het meest bij aan klimaatverandering. Tegelijk betalen zij het minst mee aan de oplossingen. Dat niet alleen: ze komen te vaak weg met grootschalige milieuvervuiling, illegale boskap en het schenden van mensenrechten. Als bedrijven hun verantwoordelijkheid niet nemen, dan gaan we het Klimaatakkoord van Parijs niet halen.

Meer

De tijd dringt. We moeten nu in actie komen. Samen vechten we voor een eerlijke en duurzame samenleving. Doe jij ook mee?! Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief organiseren elke laatste donderdag van de maand een ‘JMA Presents’. Laat je inspireren en kom ook!

Meld je aan

Minder

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?