Impact

Het Impactteam is de spil van de campagnes van JMA. Samen werken ze de jongerenstrategie van de campagne uit en organiseren ze allerlei vette acties van het begin tot het einde. Dit team werkt samen met de andere teams om zo veel mogelijk impact te maken op het beleid van de grote vervuilers! Voor vragen over het Impactteam kan je contact opnemen met Nina Gulien (nina.gulien@milieudefensie.nl)

Community

Het Community team houdt zich bezig met de binding van de JMA Family door het organiseren allerlei activiteiten voor de leden van JMA. Door de combinatie van gezellige en leerzame activiteiten kan je bij dit team echt je eigen creativiteit en input kwijt. Voor vragen over het Community team kan je contact opnemen met Tessa van Prooijen (tessa.van.prooijen@milieudefensie.nl)

Vrouw maakt geluids- of beeldopnames.

Communicatie

Het Communicatie team houden zich bezig met de Social Media van JMA. Dit team schrijft informatieve artikelen, maken podcasts en zorgen voor gave video’s en foto’s van acties en activiteiten. Zo zijn niet alleen de leden van JMA op de hoogte van wat er gebeurt, maar ook mensen buiten JMA. Voor vragen over het Communicatie team kan je contact opnemen met Sanny Stoit (sanny.stoit@milieudefensie.nl)

JMA'ers op de Klimaatmars van 2021

Climate Justice

Het Climate Justice team is hét inhoudelijke team van JMA. Zij checken de inhoud van onze campagne, organiseren verbredende lezingen en werken samen met onze bondgenoten. Het Climate Justice team draagt bij aan gave demonstraties en andere activiteiten om zo de stem van jongeren te laten horen binnen de strijd voor een inclusief en dekoloniaal klimaatbeleid.  Voor vragen over het Climate Justice team kan je contact opnemen met Jip van Kemenade (jip.van.kemenade@milieudefensie.nl)

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?