Ahold Delhaize campagne

 

 

 

 

De rechtszaak tegen Shell die Milieudefensie won was een hoogtepunt! Maar de wereld is nog niet gered! Wij roepen andere grote bedrijven op om zich ook aan het Parijs-akkoord te houden en gevaarlijke klimaatverandering te voorkomen. Daarom werken wij als JMA keihard om ook andere grote vervuilers verantwoordelijk te houden voor hun uitstoot. Dit jaar voert JMA samen met Milieudefensie een grote jongerencampagne uit, met als focus de grote vervuiler Ahold Delhaize (van Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Bol.com). Door middel van acties, aanwezigheid op de aandeelhoudersvergadering, een petitie én het opzetten van bondgenootschappen voeren de jongeren van JMA de druk op. Doe jij ook mee? Check op deze pagina wat jij allemaal kan doen!

Blijf op de hoogte!

Wil jij nog sneller op de hoogte gehouden worden van alle vette activiteiten van JMA? Dat kan door je aan te melden voor onze berichten via Tessa op 06-38030971. En volg ons natuurlijk op Instagram, Facebook en Twitter!

Bestuurslid communicatie

Commissies

Wil jij je ook graag inzetten voor deze campagne? Heb jij een paar uurtjes per week tijd om actie te voeren? En wil je je graag nog meer inzetten voor de klimaatbeweging? JMA heeft vier leuke diverse commissies waar je je bij kunt aansluiten: Impact, Community, Communicatie en Climate Justice. Check hier wat ze doen!

Acties & Activiteiten

Iedere maand organiseren wij samen allerlei vette acties & activiteiten, die wil je niet missen. Check hier het overzicht voor deze maand!

Jongeren Milieu Actief gebruikt cookies om de website in de toekomst te kunnen verbeteren. Vind je dat goed?